Araba Oyunları Araba Oyunları Araba Yarışı Araba Yarışı Drift Oyunları Drift Oyunları Kamyon Oyunları Kamyon Oyunları Motor Oyunları Motor Oyunları Park Etme Oyunları Park Etme Oyunları Otobüs Oyunları Otobüs Oyunları Tır Oyunları Tır Oyunları

3D bus simulator 2021

3D Bus Simulator 2021, Otobüs yolcuları, otobüs şoförleri ve otobüs ve tur otobüslerinin bakım ekipleri tarafından yaygın olarak kullanılan Arabaoyun.com tarafından geliştirilen bir otobüs oyunudur. 3D Bus Simulator olarak da bilinen bir 3D sanal oyunda gerçek zamanlı olarak temel sorumluluğu anlamaları için otobüs yolcularına yeni başlayanlar için eksiksiz bir rehber kitap olarak kabul edilir. Bununla birlikte, herhangi bir otobüs şoförünün, yolcuların kırmızı ışıkta durması, doğru yerde inmesi ve inmesi, gece yoğun bir caddeden geçmesi vb. Tüm bunları doğru bir şekilde yapabilmek için en son özelliklere sahip bir otobüse ihtiyacınız var ve bu özelliklerden biri de sürüş tekerlekleri. Çünkü bu tekerlekler olmadan oyun yollarda koşamaz veya araba süremezdi.

3D bus simulator 2021 oyunu, sürüş tekerleklerinin yanı sıra, oyunu daha gerçekçi hale getirmek için manzara, ses, görseller, kontrol ve daha pek çok başka harika eklentiyle birlikte gelir. Bus Simulator, kullanıcılarına mükemmel bir sürüş deneyimi sağlamak için, kullanıcılarının hızlanma, fren, dönüş, hız ve daha pek çok parametreyi değiştirmesine olanak tanıyan yerleşik kontrollere sahiptir. Çünkü birkaç yıl otobüs kullandıktan sonra mutlaka bir oraya bir buraya bir rötuş yapmanız gerekecek, özellikle etrafınızda çok araç gördüğünüzde, yanınızda oturan kişiyi fark edemezsiniz. 3D bus simulator 2021, yollarda sürüş sırasında kendinizi rahat hissetmeniz için, otobüsünüzü park edip kendi kendine sürmesine bırakabileceğiniz bir otobüs park tesisi kurmuştur.

3D bus simulator 2021 oyunu, bir kuruş harcamadan otobüs sürüşünü oynayabilecek şekilde yaratılmıştır. Bu ücretsiz 3D otobüs oyununda herhangi bir yazılım indirmenize gerek yok. Yapmanız gereken sadece siteyi açmak, giriş yapmak ve oyunu oynamaya başlamak. Gerçek bir sürücü gibi oynayın ve paranızı biriktirin ve ödüller kazanın. Şimdi başla!